دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

تعمیرات پکیج

در گذشته و پیش ازاینکه ساختمان‌ها به شکل مدرن و امروزی به وجود بیایند و زندگی شهرنشینی وسعت بگیرد، انسان‎ها برای تامین آب گرم مصرفی بهداشتی برای مصارفی همانند استحمام، شستشو و ... و همچنین تامین گرمایش محیط زندگی از چوب یا سوخت‎های فسیلی استفاده می‌کردند. تاریخچه پیدایش پکیج به 1300 سال قبل از میلاد برمی‌گردد. طبق اسناد تاریخی برای اولین بار در خاورمیانه، سیستم گرمایش از کف بصورت اولیه ابداع شد. رومیان باستان از این ایده استفاده کردند و با بهبود آن، علاوه بر گرمایش از کف، گرمایش از دیوارها را نیز ایجاد کردند. در واقع می‌توان گفت که این اولین سیستم گرمایش مرکزی در طی تاریخ بوده است. با به وجود آمدن پکیج‌ها، نصب و راه‌اندازی، عیب‌یابی و تعمیرات پکیج، اصلی‌ترین نیاز مشتریان است. هیپوکاست‌های رومی را می‌توان بخش مهمی از تاریخچه پکیج به شمار آورد. این مکان‌ها شامل یک فضای خالی بودند که در آن تعدادی سنگ و یک راه برای خروج دوده آتش وجود داشت. با گذشت زمان فضاهای خالی تبدیل به کانال‌های انتقال دود شدند و گرما از طریق کاشی به داخل اتاق انتقال پیدا می‌کرد.

تاریخچه پکیج

اما با سقوط امپراطوری روم، این سیستم‌ها نیز از بین رفتند و استفاده از شومینه‌های اولیه رواج پیدا کرد. در اوایل قرون وسطی در سیستم گرمایشی تغییراتی ایجاد کردند و برای اولین بار از شبکه‌های مشتمل از چند کانال برای گرمایش از کف شد. در دهه 1200 میلادی در لونبرگ آلمان از ایده صومعه Reichenau Abbey استفاده شد. تاریخچه پکیج در سایر کشورها ادامه پیدا کرد و اجاق یا کوره‌های داخلی برای گرمایش مرکزی به وجود آمدند. با اختراع دودکش‌ها سیستم‌های گرمایشی وارد عصر جدید شدند و استفاده از شوفاژها، همگیری بیشتری پیدا کرد. اولین مکانی که توانست گرمایش بوسیله آب گرم را تجربه کند، صومعه‌ای در گرینلند بود. اولین شومینه و اجاق که دارای قدرت گردش بودند، در دهه 1600 توسط Louis Savot فرانسوی اختراع شد. وی موفق شد اولین سیستم گرمایشی فاقد دود را اخترا کند. این ایده در کاخ مرکزی سن پترزبورگ به کار گرفته شد. اولین دیگ چدنی در سال 1850 میلادی توسط فردی به نام Stephen Gold اختراع شد. این سیستم گرمایشی تا حدود 50 سال در اروپا مورد استفاده قرار می‌گرفت. د رنهایت اولین رادیاتور مرکزی در سال 1940 در آمریکا به وجود آمد. در نهایت با پیشرفت تکنولوژی، پکیج‌ها به شکل امروزی به وجود آمدند. این دستگاه‌ها نیز مانند سایر وسایل الکترونیکی نیز دچار استهلاک و فرسایش شده و تعمیرات پکیج یکی از نیازهای ضروری افراد است.

تاریخچه شوفاژ

انواع پکیج و دسته‌بندی آن

برای معرفی انواع پکیج ابتدا به تعریف خود پکیج می‌پردازیم. پکیج دستگاهی است که قابلیت ارائه آب گرم و سرد برای واحد‌های ساختمانی را دارد. در واقع پکیج‌ها کار موتورخانه مرکزی را انجام می‌دهند. این دستگاه‌ها در انواع زمینی و دیواری وجود دارند. پکیج‌ها علاوه بر مصرف سوخت پایین، بازدهی گرمایی بالایی دارند، همچنین با وجود پکیج‌ها، لوله‌کشی اضافه در ساختمان حذف شده و سبب مستقل شدن هر واحد ساختمانی از نظر گرمایش و تامین آب گرم می‌شود. اشغال فضای کم و ایمنی بالا به نسبت موتورخانه و آبگرمکن، از جمله دلایلی است که باعث استقبال مشتریان از پکیج شده است. مشتریان علاوه بر نصب و راه‌اندازی به سرویس‌های ماهیانه و تعمیرات پکیج نیز نیاز دارند. تعمیرات پکیج یکی از شاخه‌های تخصصی در زمینه لوازم خانگی می‌باشد که نیاز به مهارت و دانش بالایی دارد. برخی از افراد و مشتریان تمایل دارند که تعمیرات پکیج را در منزل و بدون حضور تعمیرکار و تکنیسین انجام دهند. تعمیرات پکیج به صورت غیراصولی می‌تواند منجر به مشکلات زیاد و تحمیل هزینه‌ها هنگفت شود. همچنین در برخی موارد ممکن است صدمات جانی در پی داشته باشد. از این رو توصیه می‌شود برای انجام تعمیرات پکیج با مراکز مجاز و تکنیسین‎های حرفه‌ای تماس بگیرید.

تعمیرات پکیج

انواع پکیج براساس محل نصب

براساس محل قرارگیری و نصب، پکیج‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند. در این نوع از دسته‌بندی، پکیج‌ها را می‌توان در یک کابینت یا روی زمین قرار داد. بر این اساس پکیج‌ها به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:
•پکیج دیواری: مرسوم‌ترین و محبوب‌ترین نوع پکیج، پکیج دیواری است. به دلیل حجم کم، ظاهر زیبا، دسترسی راحت جهت انجام سریع تعمیرات پکیج، این نوع از پکیج‌ها معمولا در فضای داخلی واحد ساختمانی و یا در آشپزخانه نصب می‌شود. در این نوع از پکیج‌ها، منبع ذخیره آب وجود ندارد، به همین دلیل نمی‌تواند همزمان هم آب گرم مصرفی را تامین کند و هم سیستم گرمایشی را گرم کند. در این نوع از پکیج‌ها، اولویت با گرمایش آب است. با باز شدن شیر آب گرم، تمام قدرت پکیج صرف گرم کردن آب می‌شود. در صورتی که شیرآب گرم به مدت زیادی باز بماند، رادیاتورها سرد می‌شوند. پکیج‎های دیواری برای خارج کردن دوده و گازهای سمی ناشی از احتراق به دودکش یا فن مجهز هستند.
•پکیج زمینی: بیشتر در ویلاها و ساختمان‌هایی با متراژ بالا که دارای چند حمام هستند، نصب می‎شود. پکیج‌های زمینی حجم بزرگتری به نسبت پکیج دیواری دارند و همچنین سر و صدای زیادی تولید می‌کنند، بنابراین معمولا در پارکینگ یا در زیرپله نصب می‌شوند. به همین دلیل دسترسی به آنها برای انجام تعمیرات پکیج، سرویس‌های سالیانه و ... کمی سخت می‌باشد. در این نوع از پکیج‌ها یک مخرن آب وجود دارد که در صورت قطع آب، تا مدت زمان کوتاهی قادر خواهد بود آب گرم مورد نیاز را تامین کند.
•پکیج ایستاده: یکی دیگر از انواع پکیج می‌باشد که برای ساختمان‌های ویلایی، دوبلکس و دو طبقه مناسب است. این دستگاه ترکیبی از دو پکیج دیواری و زمینی است. از قابلیت‌های مهم این پکیج، توان حرارتی بالا به همراه دو خروجی برای دو سیستم گرمایشی است. به عنوان مثال اگر در سیستم گرمایشی ساختمانی بزرگ در یک بخش از رادیاتور و در بخش دیگر گرمایش از کف استفاده شده است، برای تامین آب گرم این سیستم، می‌توان از پکیج ایستاده استفاده نمود. تعمیرات پکیج ایستده نیز همانند پکیج زمینی می‌باشد و به نسبت پکیج دیواری کمی دشوارتر است.

انواع پکیج

دلایل خرابی و تعمیرات پکیج

پکیج‌های گرمایشی نیز مانند هر دستگاه دیگری پس از مدتی خراب شده و نیاز به عیب‌یابی، سرویس ماهیانه و تعمیرات پکیج پیدا می‌کنند. البته با انجام برخی کارهای ساده مثل انجام سرویس‌های فصلی و سالیانه به درستی و در زمان مقرر، خاموش کردن دستگاه در زمان عدم نیاز و... می‌توان نیاز به تعمیرات پکیج به حداقل می‌رسد. در زیر برخی از دلایل خرابی و نحوه تعمیرات پکیج را بررسی می‌کنیم:

تعمیرات پکیج و خرابی‌های شایع

• خاموش شدن ناگهانی و نحوه تعمیرات پکیج: یکی از مشکلات شایع، خاموش شدن ناگهانی پکیج است. پکیج‌ها به صورت خودکار کار می‌کنند و در هنگامیکه آب بیش از حد گرم شود، خاموش می‌شوند. این مشکل می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد که برای انجام تعمیرات پکیج باید هر مشکل به صورت جدا بررسی شود. پایین بودن فشار گاز، قطعی آب یا گاز، خراب شدن ترموستات، وجود نشتی در پکیج، بروز ایراد در برد الکتریکی با برد فرمان و ... برخی از دلایل خاموش شدن ناگهانی پکیج‌ها هستند.
• سروصدای اضافه و غیرعادی: در حالت عادی برخی از صداها مثل جرقه زدن، صدای جاری شدن آب و صدای روشن شدن مشعل عادی می‌باشد. اما اگر از پکیج صدای اضافی و غیرعادی شنیده شد به این معنی است که تعمیرات پکیج و به خصوص هواگیری نیاز است. اگر با انجام هواگیری مشکل رفع نشد، باید عملیات رسوب‌زدایی از لوله‌ها انجام شود.
• داغ شدن بیش ازاندازه آب: اگر آب پکیج بیش از اندازه داغ یا سرد شود در حدی که نتوان از آن استفاده نمود، نیاز به تعمیرات پکیج احساس می‌شود. قطعه‌ای که وظیفه تشخیص دمای آب، تنظیم دمای آب و درجه پکیج را برعهده دارد، ترموستات است. در این زمان برای انجام تعمیرات پکیج باید ترموستات را تعویض نمود.

‫0/5 ‫(0 نظر)