دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشتی آب در پکیج

نشتی آب در پکیج

نشتی آب در پکیج یکی یکی از مشکلات متداولی است که در زمان استفاده از این دستگاه برای مشتریان به وجود می‌آید. پکیج‌ها هنگامیکه تحت فشار زیاد آب قرار می‌گیرند، خراب شده و از آنها آب نشتی می‌کند. اگر فشار از حد استاندارد بیشتر شود، شیر تخلیه، آب اضافی را تخلیه می‌کند که منجر به نشتی آب می‌شود. در ابتدا دلایل بروز این مشکل را ذکر می‌کنیم. در ادامه این مقاله نکاتی را ذکر می‌کنیم که در زمان نشتی آب در پکیج باید رعایت کرد.

مطالب مرتبط: تعمیرات پکیج.

علت چکیدن آب از پکیج

دلایل نشتی آب در پکیج و نحوه رفع آنها

عوامل زیادی سبب بروز مشکل نشتی اب در پکیج می‌شوند. در ادامه برخی از مهم‌ترین این عوامل را ذکر می‌کنیم و راه‌حل رفع آن ذکر می‌کنیم.

  • پوسیدگی و سوراخ شدن مبدل پکیج: با گذشت زمان و افزایش طول عمر پکیج، ممکن است مبدل پوسیده و در نهایت سوراخ شوند. اگر این مشکل در دستگاه رخ دهد، پکیج دیگر کاربردی نخواهد داشت . راه حل این مشکل فقط این است که مبدل معیوب با قطعه جدید جایگزین شود.
  • پارگی اتصالات و لوله‌های پکیج: در ساختمان داخلی دستگاه پکیج اتصالات و لوله‌های زیادی وجود دارد. بیشتر این قطعات از جنس برنج هستند و به ندرت خراب می‌شوند. برخی از قطعات مثل واشر یا اورینگ جز قطعاتی هستند که در اثر حرارت زیاد خراب می‌شوند. علاوه بر گرما، ضربه خوردن . رسوب گرفتن نیز جز عواملی هستند باعث ترک خوردن و در نهایت نشتی آب در پکیج می‌شوند. راه‌حل رفع این مشکل این است که قطعه آسیب دیده را پیدا کنید و سپس آن را با قطعه جدید جایگزین نمایید.
  • معیوب بودن شیر تخلیه پکیج: کنترل میزان فشار دستگاه، وظیفه شیر تخلیه پکیج است. میزان فشار استاندارد بین 1.5 الی 2 بار می‌باشد. اگر فشار دستگاه بیش از حد استاندارد باشد، شیر اطمینان فعال می‌شود و برای جلوگیری از آسیب به ساختار داخلی پکیج، مقداری از آب اضافی را تخلیه می‌کند. عواملی مثل ضربه، شوک گرمایی و فرسودگی سبب خراب شدن شیر تخلیه پکیج می‌شود. این قطعه از قطعات مهم در پکیج است و اگر خراب باشد راهی برای تعمیر آن وجود ندارد و باید با قطعه جدید جایگزین شود.
  • آب‌بندی نشدن اتصالات زیر پکیج: با گذشت زمان اجزای پلاستیکی مثل لاستیک‌های آب‌بندی پمپ و مهر و موم‌ها، تغییر حالت داده و شروع به سخت شدند می‌کنند. دلیل دیگر این است که این قطعات توسط سایر اجزایی که در سیستم گرمایشی در حال حرکت هستند، از بین می‌روند. برای پیشگیری از این مشکل، در زمان نصب پکیج، اتصالات زیر آن باید آب‌بندی شوند. اگر عملیات آب‌بندی انجام نشود، نشتی آب از زیر پکیج اتفاق خواهد افتاد. برای حل مشکل باید قطعه معیوب را تعویض نمایید.
  • خرابی شیر پرکن: شیر پرکن قطعه‌ای است که تنظیم فشار آب در مدار سیستم گرمایشی مثل رادیاتور و شوفاژها را انجام می‌دهد. زمانیکه فشار آب پکیج از محدوده استاندارد5 الی 2 بار خارج می‌شود، باید این قطعه را باز کنید تا مجددا به این محدوده باز گردد. اگر شیر پرکن خراب شود، تنظیم فشار آب به مشکل برمی‌خورد. اگر خود قطعه شیر پرکن معیوب شده باشد، باید با قطعه جایگزین شود. اما اگر واشر و لاستیک‌های آن خراب شده باشد، کافی است که آنها را تعویض نمایید.
  • خراب بودن پمپ در پکیج: پمپ پکیج، آب را در مدار گرمایش برای گرم کردن رادیاتورها به گردش درمی‌آورد. این قطعات مقاومت بالایی دارند و معمولا پس از گذشت چندین سال دچار فرسایش، سوختگی و یا خرابی می‌شوند. این قطعات به خصوص پمپ‌هایی که در پکیج‌های دو مبدله به کار می‌روند، دائما در حال کار کردن هستند. به همین دلیل است که طول عمر کوتاهی به نسبا قطعات دیگر دارند و زودتر معیوب می‌شوند. هنگامیکه پمپ پکیج از کار می‌افتد، امکان دارد که آب از زیر دستگاه نشتی کند. همچنین با بروز این مشکل، فشار آب نیز کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل باید در اولین فرصت نسبت به تعمیر یا تعویض این قطعه اقدام نمود.
  • خرابی دریچه دمای پکیج: اگر پروب دما در پکیج گرمایشی معیوب شود، ممکن است که آب از زیر آن نشتی پیدا کند. بنابراین یکی دیگر از دلایل نشتی آب در پکیج می‌تواند، خراب بودن دریچه دمای پکیج باشد.
  • معیوب بودن دیافراگم منبع انبساط: کنترل حجم آب به نسبت افزایش دما، وظیفه دیافراگم است. اگر این قطعه خراب باشد، حجم آب اضافی که در پکیج وجود دارد از آن سرازیر خواهد شد. برای تعمیر این بخش باید با یک تعمیرکار تماس بگیرید تا مشکل را برطرف نماید.
  • زنگ‌زدگی مبدل پکیج: یکی دیگر از عوامل نشتی آب در پکیج، زنگ‌زدن مبدل است. با مرور زمان این قطعه دچار پوسیدگی شده و ترک می‌خورد و در نهایت باعث نشتی آب می‌شود. برای حل این مشکل باید مبدل‌های پوسیده با قطعات نو جایگزین شوند. پوسیدگی، زنگ‌زدگی و خوردگی قطعات، از عوامل مهم و اصلی نشتی آب در پکیج هستند.

در زمان نشتی آب باید چه کارهایی انجام دهیم

زمانیکه آب از پکیج نشتی می‌کند، دستگاه دچار افت فشار می‌شود. بنابراین بهتر است در این مدت از پکیج استفاده نکنید. اگر فاشر آب کم باشد، کارایی دستگاه پایین می‌آید. نشتی آب می‌تواند به روی اجزای الکتریکی پکیج تاثیر بگذارد و خطرناک باشد. بنابراین هنگامیکه متوجه نشتی آب در پکیج شدید، ابتدا دستگاه را از برق بکشید. شیر گاز شهری یا گاز مایع و همچنین همه شیرهای آب را از فلکه اصلی ساختمان ببندید. سعی کنید دلیل نشتی آب در پکیج را پیدا کنید. اگر نتوانستید مشکل را حل کنید با تعمیرکار تماس بگیرید.

سخن پایانی

نشتی آب در پکیج یکی از مشکلات متداولی است که برای این دستگاه پیش می‌آید. این مشکل می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد. فرسودگی و خوردگی قطعات داخلی، یکی از این دلایل است.

جهت کسب اطلاعات در مورد تعمیرات پکیج در تهران کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *