دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

ژیگلور پکیج

ژیگلور پکیج

وجود پکیج‌ها یکی از نیازهای اساسی و مهم در هر ساختمان مسکونی یا تجاری است. اهمیت وجود این دستگاه‌ها به این دلیل است که هم گرمایش محیط را تامین می‌کنند و هم آب گرم مصرفی برای موارد بهداشتی مثل استحمام و شستشو را مهیا می‌کنند. این دستگاه‌ها اجزای زیادی در ساختار داخلی خود دارند. یکی از این اجزا، ژیگلور پکیج است. در این مقاله قصد داریم به بررسی ژیگلور پکیج بپردازیم. اگر در هر کدام از قطعات داخلی پکیج‌، مشکلی ایجاد شود، این دستگاه نمی‌تواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد. برای عیب‌یابی و انجام تعمیرات قطعات معیوب، لازم است ابتدا با طرز کار تمامی قطعات آشنا شویم. با ما همراه باشید تا با ژیگلور و طرز کار آن آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: تعمیرات پکیج.

ژیگلوز گاز مایع

پکیج چیست و چگونه کار می‌کند

پکیج‌ها نوعی سیستم گرمایشی هستند که در سا‌ل‌های اخیر جایگزین آبگرمکن و موتورخانه‌ها شدند. این دستگاه‌ها برخلاف موتورخانه‌ها جای بسیار کمی اشغال می‌کنند، مصرف سوخت کمی دارند و هز نظر هزینه عیب‌یابی و تعمیرات بسیار مقرون به صرفه هستند. به دلیل مزایایی که ذکر شد و همچنین مزایای زیادی دیگری که پکیج دارد، بسیاری از افراد تمایل دارند که بجای آبگرمکن و موتورخانه، از پکیج استفاده نمایند. سوخت مصرفی پکیج با توجه به نوع آن، متفاوت است. سوخت مصرفی در مرسوم‌ترین نوع پکیج، برق و گاز است. در ادامه به بررسی ژیگلور پکیج میپردازیم.

تمامی پکیج‌ها یک سیستم پردازش مرکزی دارند که تمامی فعالیت‍های قطعات را بررسی و به آنها فرمان لازم را می‌دهد. به طور مثال در طی زمانیکه شیر آب گرم باز می‌باشد، میزان گاز شهری ورودی و مبدل حرارتی را تعدیل می‌کند تا میزان درجه حرارت آب گرم خروجی ثابت بماند. سنسوری که در ساختار داخلی پکیج نصب شده است، باز شدن شیر آب گرم را تشخیص داده و در این زمان مشعل پکیج توسط جرقه‌زن روشن می‌شود. زمانیکه مشعل روشن است، آب سرد ورودی به پکیج از لوله‌های داخلی عبور می‌کنند. زمانی که آب در داخل این لوله‌ها در جریان است، گرما را از دیواره مبدل حرارتی دریافت کرده و گرم می‌شود. در بخش بعدی با نازل یا ژیگلور پکیج آشنا خواهیم شد.

نازل یا ژیگلور پکیج چیست

نازل یا ژیگور پکیج، قطعه‌ای است که در بدنه‌اش، تعدادی سوراخ ریز وجود دارد. تمامی نازل‌ها باید بصورت کاملا یکنواخت روشن شوند. قطر سوراخ نازل، برای سوخت گاز طبیعی 1.25 تا 1.35 میلی متر است. این معیار برای سوخت گاز کپسولی 0.66 الی 0.77 میلی متر می‌باشد. سوخت مصرفی پکیج از طریق این سوراخ‌ها به مشعل می‌رسد. در یک تعریف ساده می‌توان گفت نازل یا ژیگلور پکیج قطعه‌ای از جنس برنج است که وظیفه تزریق گاز به طرف پره مشعل را به عهده دارد. در تمامی وسایل گازسوز، نازل یا ژیگلور دو وظیفه مهم دارد:

  • میزان گاز ورودی به مشعل را توسط سوراخ‌های خود تنظیم می‌کند. اگر سوراخ‌های نازل از حد استاندارد بزرگ‌تر باشند، میزان گاز ورودی به مشعل بیش از حد می‌باشد. این عامل سبب می‌شود که احتراق به صورت کامل انجام نشده و مشعل دود کند. اما اگر سوراخ‌ها خیلی کوچک باشند، گاز کافی به مشعل نمی‌رسد و راندمان گرمایی آن به میزانی نخواهد بود که آب را گرم کند.
  • نازل، گاز را به مرکز لوله‌های مخلوط کننده هدایت می‌کند. اگر سرعت جریان گاز مناسب باشد، هوا به داخل شیپوره مشعل کشیده می‌شود. اگر جریان گاز به دیوار مخلوط کننده برخورد نماید، سرعت جریان گاز کم شده و در نتیجه هوای کافی به دورن مشعل، راه پیدا نمی‌کند.

انواع پکیج

پکیج‌ها براساس معیارهای مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند. یکی از این معیارها، مکان نصب دستگاه می‌باشد. پکیج‌ها براساس مکان نصب به دو دسته دیواری و زمینی تقسیم می‌شوند:

  • پکیج دیواری محبوب‌ترین نوع پکیج است و به دلیل ظاهر زیبا و حجم کوچک در بیشتر منازل و ساختمان‌های اداری به کار می‌رود. همان‌طور که از اسم این پکیج‌ها پیداست، روی دیوار آشپزخانه، تراس یا بالکن نصب می‌شوند. در این نوع از پکیج‌ها مخزن آب وجود ندارد و اگر آب ساختمان قطع شود، دیگر نمی‌توانند آب گرم مورد نیاز سیستم گرمایشی و آب گرم مصرفی بهداشتی را تامین کنند.
  • پکیج زمینی به نسبت مدل دیواری حجم بزرگ‌تری دارند. این حجم بیشتر به این دلیل است که در ساختار داخلی این دستگاه‌ها یک مخزن ذخیره آب از جنس چدن وجود دارد. هنگامیکه شیر آب گرم باز می‌شود، از مخزن به سمت شیر، آب گرم جریان پیدا می‌کند، بنابراین دستگاه فرصت بیشتری برای گرم کردن آب سرد ورودی دارد. در خانه‌های ویلایی و مکان‌هایی که چندین حمام دارند و یا میزان مصرف آب در ساختمان زیاد است، بهتر است از پکیج زمینی استفاده شود. یکی از مزیت‌های این نوع پکیج این است که زمانیکه برق می‌رود تا چند ساعت می‌تواند آب گرم مورد نیاز را از طریق مخزن خود، تامین نماید. در بخش بعدی به نتیجه‌گیری در مورد نازل یا ژیگلور پکیج می‌پردازیم.

سخن پایانی

در سال‌های اخیر استفاده از پکیج به جای آبگرمکن و موتورخانه به شدت افزایش یافت. پکیج‌های در انواع مختلف به بازار عرضه شدند. در ساختمان داخلی این دستگاه قطعات زیادی وجود دارد. نازل یا ژیگلور پکیج قطعه‌ای است که وظیفه رساندن سوخت به مشعل را به عهده دارد. ژیگلور پکیج از جنس برنج می‌باشد و با توجه به سوخت مصرفی دستگاه، اندازه سوراخ‌های موجود روی آن متفاوت است.

برای کسب اطلاعات در مورد تعمیرات پکیج در تهران کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *