دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

انواع پکیج

انواع پکیج

امروز با توجه به تنوع محصولات و وجود انواع پکیج‌های متفاوت در بازار، خرید پکیج متناسب با نیاز ساختمان، دغدغه‌ی بزرگی محسوب می‌شود. برای اینکه در زمان خرید پکیج و در میان انواع پکیج‌های متفاوت با ویژگی‌های مختلف، سردرگم نباشید و بعدا به مشکل برنخورید، لازم است در مورد انواع پکیج اطلاعات جامعی داشته باشید. اگر نتوانید از بین انواع پکیج برای ساختمان یا فضای مورد نظر، انتخاب درستی داشته باشید، قطعا با عملکرد درستی از طرف پکیج روبرو نخواهید شد. در این مقاله قصد داریم که انواع پکیج و ویژگی‌های هر کدام را بصورت جداگانه بررسی نماییم. اگر شما نیاز به اطلاعات مفیدی در مورد انواع پکیج دارید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

بیشتر بدانید: تعمیرپکیج

انواع پکیج براساس محل نصب

انواع پکیج‌های گرمایشی براساس محل قرار گرفتن و مکان نصب به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند که می‌توان آنها را به دورن یک کابینت زمینی یا دیواری نصب نمود:

1.پکیج‌های زمینی 2.پکیج‌های دیواری  3.پکیج زمینی ایستاده

1.پکیج‌های زمینی:

این نوع از پکیج‌ها در ابعاد و توان‌های حرارتی مختلف ساخته می‌شوند و در ساختمان‌هایی با متراژ بالا و چند طبقه نصب می‌گردند وبرای آپارتمان‌ها و ساختمان‌های ویلایی کوچک نیستند. در این نوع از پکیج‌ها به دلیل وجود مخزن آب‌گرم، پس از قطع برق، تا مدت زمانی، آب‌گرم وجود خواهد داشت و به همین دلیل این نوع از پکیج‌ها برای مکان‌های مسکونی که بیش از یک حمام دارند، مناسب می‌باشند. با نصب پکیج‌های زمینی در ساختمان‌های تجاری و مسکونی، نیازی به نصب آبگرمکن جهت تامین آب‌گرم مصرفی برای شستشو، استحمام و… نمی‌باشد.

به دلیل اینکه پکیج‌های زمینی سروصدای زیادی دارند در فضای داخلی ساختمان نصب نمی‌گردند، مکان مناسب جهت نصب معمولا پارکینگ یا زیرزمین می‌باشد. دودکش مورد استفاده در پکیج‌های زمینی قطر 15 سانتیمتر دارد و معمولا به صورت افقی نصب نمی‌گردد. منبع حرارتی این نوع از پکیج‌ها مشعل است.

پکیج‌های زمینی براساس نوع سیستم احتراق و مشعل به دو دسته پکیج زمینی مشعل‌دار و پکیج زمینی بدون مشعل تقسیم می‌شوند. در پکیج زمینی مشعل‌دار، مبدل حرارتی مستقیم و مشعل خطی وجود دارد. در این نوع از پکیج‌های زمینی، از مبدل صفحه‌ای یا مخزن وجود دارد و دیگ گرمایشی استفاده نمی‌شود.

پکیج زمینی

2.پکیج‌های دیواری:

این نوع از پکیج‌ها معمول‌ترین نوع پکیج در ساختمان‌های مسکونی و اداری هستند و به دلیل ابعاد کوچک و ظاهرزیبا معمولا در آشپزخانه نصب می‌شوند. این نوع از پکیج‌ها منبع ذخیره آب‌گرم ندارند به همین دلیل نمی‌توانند همزمان هم آب‌گرم مصرفی را تامین نمایند و هم سیستم گرمایشی را پشتیبانی کنند. اگر شیر آب‌گرم به مدت زمان طولانی باز بماند، سیستم گرمایشی ساختمان سرد می‌شود به دلیل اینکه تمام انرژی صرف گرم نمودن آب می‌شود. بنابراین باید توجه شود که در قصول سرد سال شیر آب‌گرم به مدت طولانی باز نماند.

پکیج دیواری

3.پکیج زمینی ایستاده:

ترکیبی از پکیج زمینی و ایستاده است و برای ساختمان‌های دوطبقه و ویلایی مناسب می‌باشد. از یک ساختمان در قسمت‌های مختلف، سیستم گرمایشی متفاوتی داشته باشد(مثلا در یک قسمت رادیاتور و در قسمت دیگر گرمایش از کف) بهتر است از این مدل پکیج‌ها استفاده شود.

پکیج زمینی ایستاده

 تقسیم‌بندی پکیج براساس نوع سوخت

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و در دسترس بودن منابع مختلف انرژی، پکیج‌ها با منابع سوختی متفاوتی به بازار عرضه شده‌اند. بنابراین یکی دیگر از معیارهای مهم برای دسته‌بندی انواع پکیج، نوع سوخت مصرفی است. پکیج‌های گرمایشی از لحاظ نوع سوخت مصرفی به چهار دسته زیر تقسیم می‌شوند:

1.پکیج گازسوز زمینی و دیواری بدون صدا.

2.پکیج برقی زمینی و دیواری بدون صدا.

3.پکیج دوگانه‌سوز زمینی با قابلیت نصب در موتورخانه، انباری و یا خارج از واحد مسکونی.

4.پکیج شوفاژ دوگانه‌سوز و گازوئیل سوز که از انواع پکیج‌های گرمایشی زمینی است و در ساختمان‌های یک طبقه و ویلاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 پکیج‌ها براساس محفظه احتراق

انواع پکیج‌ها براساس نوع محفظه احتراق به سه دسته تقسیم‌ می‌شوند:

1.پکیج دیواری محفظه‌ احتراق باز: این نوع از پکیج‌ها، هوای مورد نیاز جهت احتراق سوخت را از فضای اطراف می‌گیرند. در ساختمان‌هایی که  در مجاورت باد نیستند و از نظر تامین هوا برای احتراق مشکلی ندارند، پکیج محفظه‌باز، گزینه مناسبی است. در زمان نصب  دودکش باید قطر15 سانتیمتر و قدرت مکش بالا، در نظر گرفته شود.

2.پکیج دیواری محفظه‌ احتراق بسته: این نوع از پکیج‌ها مناسب نصب در ساختمان‌هایی با متراژ کم هستند و در بالکن و یا تراس نصب می‌شوند به همین دلیل نیازی به دودکش ندارند. در سیستم داخلی این نوع از پکیج‌ها یک فن وجود دارد که گازهای ناشی از احتراق را به بیرون منتقل می‌کند.

3.پکیج دیواری چگالشی: بازدهی حرارتی این نوع از پکیج‌ها بالا می‌باشد و جهت نصب فضای کمی نیاز دارند. این نوع از پکیج‌ها، دود قبل از خروج، آب را گرم می‌کند. در واقع با استفاده از دمای حاصل از احتراق، آب گرم می‌شود.

در این مقاله با انواع پکیج‌ آشنا شدیم. انواع پکیج‌ها از نظر شکل قرار گرفتن و محل نصب به سه دسته، از لحاظ نوع سوخت مصرفی به چهار دسته و براساس نوع محفظه احتراق به سه دسته تقسیم‌ ‌شدند. با توجه به نیازها و ویژگی‌های ساختمان و یا فضای مورد نظر، و با مقایسه انواع پکیج، می‌توان انتخابی مناسب برای خرید پکیج داشت. مقایسه انواع پکیج و توجه به ویژگی‌های هرکدام، کمک بسیار زیادی در زمان خرید به شما می‌کند تا بهترین و مناسب‌ترین انتخاب را داشته باشید.

جهت آشنایی با مزایا و معایب پکیج و مقایسه آن با موتورخانه روی گزینه پکیج کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *